Produkter for ost fra arla (3)

Osteanaloge

Osteanaloge

Ostanalog, også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ, er en type ostprodukt der all eller deler av melkefettet er erstattet med vegetabilsk fett. Produksjonsprosessen for ostanalog ligner på den for vanlig ost og velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Ostanalog tilbudt av Foodcom S.A. kjennetegnes av sin myke tekstur, gode elastisitet, homogen smelting, strekkegenskaper og enkel rivning og kutting. Den har en holdbarhet på 3, 6 eller 12 måneder. Foodcom S.A. leverer ostanalog i 1 kg blokker eller revet og pakket i 1 eller 2 kg poser. På grunn av sine utmerkede smelteegenskaper, brukes ostanalog ofte som en erstatning for pizzost og toppings, da den ligner på mozzarellaost. Den kan også brukes i ostetypeprodukter som krever et lavere innhold av fett og salt.
Osteanaloge

Osteanaloge

Ostanalog (også kjent som etterligningost eller ostealternativ) er et ostprodukt der melkefett delvis eller helt er erstattet med vegetabilsk fett. Når helmelkfett er byttet ut, kalles produktet også "veganost". Andre produksjonsstandarder er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte på grunn av kostnadseffektivitet og enkel produksjon. Produktet er i stor grad variabelt når det gjelder formel, og er derfor egnet for mange bruksområder.
Osteanalog 45%

Osteanalog 45%

Analog ost (også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ) er et meieriprodukt der melkefettet er delvis eller helt erstattet med vegetabilsk fett. Når melkefettet fra helmelk blir erstattet, kalles produktet også "vegansk ost". De andre produksjonsstandardene er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Produktet varierer mye i formelen og er derfor egnet for mange applikasjoner.